Despre noi

Firma noastra, cu sediul in Bucuresti, este pe piata din 2006 si este specializata in turnari si confectii bijuterii(bijuterii aur, argint), presari la rece(embosari), realizari matrite, confectionari insigne,  etc.

 

Folosind atat unelte manuale cat si unelte computerizate de ultima ora, si respectand standarde de calitate precise, si lucrul cu toate tipurile de metale pretioase.

 

Jomaz.ro  este un magazin online de bijuterii care doreste o implicare in prelucrarea metalelor semipretioase cat mai ales in cel al metalelor pretioase. Conform actualului catalog de produse pe care tehnicienii nostri l-au implementat, veti regasi numeroase bijuterii confectionate din aur si argint ornate cu diverse pietre pretioase. Chiar daca principalele categorii de produse se rezuma intocmai la tipul bijuteriilor si la materialul din care acestea sunt confectionate, Jomaz.ro dispune de un filtru care nu face nimic altceva decat sa segmenteze toate produsele aflate in stoc in functie de persoana careia i se adreseaza.

In aceste conditii, veti regasi bijuterii din aur sau argint dedicate copiilor, barbatilor si femeilor, procesul de achizitie fiind mult simplificat devreme ce parcurgerea produselor vizate se face cu o lejeritate sporita.

De asemenea, aveti la indemana sectiuni dedicate principalelor sarbatori ale anului, Valentine's Day, 1 si 8 martie, Craciunul dispunand de categorii speciale din care veti putea cumpara diverse cadouri pentru persoanele dragi.

In momentul de fata proiectul Jomaz este intr-o continua dezvoltare si va fi imbunatatit conform cerintelor clientului, finisarea anumitor pagini interne fiind obiectivul pe termen scurt. Mai mult de atat, se doreste imbunatatirea catalogului de bijuterii si aducerea in prim plan a mai multor produse realizate 100% manual, Jomaz fiind unul dintre putinii producatori autohtoni care incearca sa ridice standardul de calitate actual.

 

Livram produse de calitate

Fiecare produs este realizat la cel mai inalt standard, materia prima cat si produsul finit fiind viguros verificate la fiecare stadiu al executiei. Va incurajam sa apelati cu incredere la serviciile noastre(livrare in cel mai scurt timp).Totodata va invitam sa vizionati si celalalt sit al nostru www.jomazdesign.ro

Bijuteriile din aur si argint sunt produse Made in Romania si sunt produse in atelierul nostru din Bucuresti.Oricare model prezentat pe situl nostru poate fi confectionat din orice alta culoare de aur cat si din alt titlu de aur.

Va asteptam cu drag si la magazinul nostru din incinta Auchan Titan,vis-a-vis de magazinul CALZEDONIA.