Bijuterii la comanda

Arta de a face bijuterii datează de mii de ani. Acestea au fost create pentru a afișa pietre pretioase, a exprima credința și a semnifica statutul social. 

Artizanii au făcut bijuterii care au variat: din scoici,materiale ornamentale ,metale nepretioase cum ar fi cuprul pana au inceput a descoperii alte metale precum aurul si argintul.

De-a lungul veacurilor descoperirea continuă prin gasirea unor noi pietre, metale prețioase și materiale ornamentale, combinate cu avansarea tehnologiei s-au făcut posibil ca aproape toată lumea să dețină bijuterii fine.

 

 În timp ce încă înrădăcinate în spiritul vechilor meșteșugari din lume, echipamentele și tehnicile pe care le folosesc pentru a face bijuterii s-au schimbat în mod semnificativ . Procedurile de fabricare a bijuteriilor au avansat mai mult de-a lungul ultimelor decenii.

La inceput artizanii nostrii faceau bijuteriile sculptand ceara manual dupa care se pregateau pentru turnare in pamant ulterior la ceara pierduta.

Prin alierea metalelor prețioase s-a creat culoarea și caratajul dorit.

 

Creare unei bijuterii de obicei incepe printr-o discutie referitoare la piesa pe care dumneavoastra o doriti.

Daca va doriti ceva in mod special vă rugăm, să ne trimiteţi imaginile cu modelele care vă plac, nu ezitați să trimiteti linkuri dacă pozele sunt de pe internet. Vă rugăm, să ne oferiti cât mai multe detalii posibile, de exemplu, alegerea metalului dorit (aur galben,alb sau roz de 14 sau 18 carate sau platina) ,eventual dimensiunea pietrelor dorite, greutatea în carate totală, culoarea și claritatea diamantelor, lățimea inelului ,marimea acestuia etc. Aceste lucruri ne vor ajuta, pentru a vă putea face o ofertă cât mai exactă.Echipa Jomaz nu se limitează doar la produsele pe care le vedeţi in magazinul nostru online. Dacă aveţi o idee pentru o bijuterie pe care nu o vedeţi aici, vă rugăm, să ne contactaţi si vom fi bucuroşi să vă ajutăm ca bijuteria mult visată să devină realitate.

Dupa stabilirea acestor detalii incepem prin a proiecta bijuteria dorita.

Odata stabilite toate detaliile referitoare la designul bijuteriei dorite putem incepe fabricarea acesteia. Se solicită un avans de 30% , pentru a putea începe fabricarea inelului. Restul sumei sa va achita, la finalizarea comenzii. Timpul nostru mediu de livrare pentru o bijuterie personalizată este de 1-2  saptamani in functie de cat de ocupati  suntem in momentul respectiv , dar dacă aveţi o dată exactă vă rugăm să ne specificaţi si o să încercăm să ne încadrăm. Vă rugăm, să luaţi în considerare faptul că bijuteriile personalizate nu pot fi returnate pentru rambursare sau schimbate, cu excepția cazului în care sunt defecte. Avansul este de asemenea non-rambursabil.

 

Vom crea o imagine "CAD-CAM" pentru dvs, care reprezinta o imagine computerizată a modelului ales, ca cele prezentate mai sus. Acestă imagine reflectă cum va arăta modelul terminat. Dupa proiectarea acesteia  vom printa bijuteria cu o imprimanta 3D ,o vom face cu un C.N.C (masina de gravat cu comanda numerica) sau o vom realiza manual dupa caz.Dupa ce avem acordul dumneavoastra ,va vom fabrica bijuteria cu cea mai mare atentie.Bijuteriile create de noi sunt facute in totalitate in atelierul nostru.Bijuteriile pot fi facute din orice tip de aur doriti(de obicei 14 sau 18 karate- aur alb,galben sau roz,bineinteles daca doriti si din platina.)